Een Ondertekeningsaanvraag Voor Een Certificaat Genereren
Als u een digitaal certificaat wilt installeren, moet u eerst een certificate signing request (CSR) genereren en bij de Certification Authority (CA) indienen. De CSR bevat de gegevens van uw certificaattoepassing, waaronder uw openbare sleutel. Gebruik voor het genereren van de CSR de software van uw webserver waarmee ook uw openbaar/persoonlijk sleutelpaar wordt gecreëerd dat voor het coderen en decoderen van beveiligde transacties wordt gebruikt.
Als u een aanvraag doet voor een SSL-certificaat voor een domein dat door ons wordt gehost, genereren wij de CSR voor u en dienen deze in.
SSL-certificaten van zijn met alle veilige webserversoftware compatibel.
Opmerking: geef tijdens het genereren van je certificaataanvraag een sleutelgrootte van 2048 of hoger op.
Klik op de naam van de betreffende server om de instructies weer te geven. Als u niet weet welke server u moet selecteren, vraag dan uw webhosting provider.
Webserverlijst
Over de Distinguished Name
Tijdens het maken van de CSR wordt u gevraagd om bepaalde gegevens over uw organisatie te verstrekken. De software van de webserver gebruikt deze gegevens voor het creëren van de distinguished name (DN) van uw webservercertificaat. Distinguished names zorgen voor een unieke identificatie van afzonderlijke servers:
De distinguished name bevat de volgende gegevens:
Landcode: de tweeletterige landcode in Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO)-indeling voor het land waarin jouw organisatie wettelijk is geregistreerd. Klik hier voor een volledige lijst met ISO-landcodes.
Staat/Provincie: de naam van de staat, de provincie, de regio of het territorium waarin je organisatie is gevestigd. Schrijf de naam voluit. Kort deze niet af.
Plaats: de naam van de plaats waarin je organisatie is geregistreerd/gevestigd. Schrijf de naam van de plaats voluit. Kort deze niet af.
Organisatie: de naam waarmee je bedrijf wettelijk is geregistreerd. De opgegeven organisatie moet de wettelijke registrant zijn van de domeinnaam in de certificaataanvraag. Als je deelneemt als klein bedrijf/eenmanszaak, voer dan de naam van de aanvrager van het certificaat in het veld Organisatie en de bedrijfsnaam in het veld Organisatorische eenheid in.
Organisatorische eenheid: gebruik dit veld om afdelingen binnen een organisatie te onderscheiden. Bijvoorbeeld 'Engineering' of 'Personeelszaken'. Indien van toepassing kun je in dit veld de bedrijfsnaam invoeren.
Algemene naam: de naam die in het veld Algemene naam van de aanvraag wordt ingevoerd, MOET de volledig gekwalificeerde domeinnaam voor de website zijn waarvoor het certificaat wordt gebruikt (bijv. www.jouwvolledigedomeinnaam.com). Voeg geen http:// of https:// aan je algemene naam toe. Voer in dit veld NIET je eigen naam in.
Als u een wildcard certificaat aanvraagt, voeg dan een sterretje (*) toe aan de linkerkant van de gemeenschappelijke naam (bijvoorbeeld '*.domeinnaamkomthier.com "). Hierdoor worden alle subdomeinen van de gemeenschappelijke naam beveiligd.
OPMERKING: als je www.jouwvolledigedomeinnaam.com als de algemene naam van je ondertekeningsaanvraag invoert, is het certificaat op zowel www.jouwvolledigedomeinnaam.com als jouwvolledigedomeinnaam.com van toepassing.